Gott nytt år
2010-12-31 / 19:45:01 / Övrigt

Nu sitter jag med Lisa och Sara och 6 hundar och ska fira in det nya året. Blir vääldigt lungt med god middag ( kött, potatisgratäng och god sås) sen blir det champange:)

Taggad att gå ut men va gör man inte när man "har pudel", pensionathunden:) hihi, som förövrigt håller på att göra mig galen, och tycker inte riktigt om mig.



GOTT NYTT ÅR:)

Några bilder
2010-12-30 / 13:53:21 / Övrigt

Tycker shälv att det är inte tråkigt men jo, nästan tråkigt att läsa folks bloggar som inte har bilder men det är man själv allt anna är bra på att göra, alltså lägga upp bilder men ska försöka göra ett ryck:)



Civano, Lizz, Isa, Jim och Slipp



Sovande Jum, väldigt söt:) Gillar sovstilen:)



Jim lär Slipp dumheter, hihi.




<3



Du ser alltid lika smart du, min prinsessa, hihi:)




Hämtning av valpen Wärnsta Prinsen:)

2 dagar kvar på 2010, liten resumé
2010-12-29 / 16:24:45 / Övrigt

Helt sjut hur fort 2010 har gått, tänkte försöka göra en resum, lite och kort men men:)
Början av året blev man 19 år, närmare bestämt den 16 januari och visst det är en hundblogg men shhit va vi partade ( "jävla kaninen", hihi).
Det var mycket med studenten att hitta klänning och pirr. Kollade även mer och mer på aussie valp.

Våren kom och en kväll när jag och Lisa kollade aussie och bc kennlar hittade vi en aussie kennel som skulle vara levernasklara en vecka innan studenten, fixade hundvakt till student dagen och åkte ner och kollade på två hanar som fanns kvar, Buster och Amadeus, föll pladasck för Amadeus. Två veckor senare hämtade hnm Amadeus blev en Storm. Känslan av att köpa sin första hund som man väntat på i 11 år går inte skriva, så roligt.
Det roliga blev ju tyvärr det värsta jag varit med om fem dagar senare, att lämna tillbaka hnm eftersom att min kropp slutatde fungera ( ni som vet, ni vet). Den 9 Juni 10 åkte vi ner till Alingsås, aldrig gråtit så mycket, han var ju min lilla prins.
Rhodos kom ganska passande efter studenten och Storm, bara sova och äta upp mig igen och umgås med släckten och folk som hjälpte mig. Var en mysig veckan och fick en att lite koppla bort vardagen och ledsamheten hemma. Lite snygga bruna killar att kolla på:) hihi.

Sommaren åkte jag bla ner till Skåne, så skönt att komma dit och bara vara, där kan man bara vara, gråta, skratta mm och allt det gjorde jag med Sandra, Tuva, Eva och deras aussie tik Kelly.
Vi red ner till vattnet med hästarna, skenade på ängarna och bara gjorde saker vi mådde bra av och tyckte var roligt.
Norrtälje var jag även en del i hos Lisa och träffade Emelie och Sara, och Sarah. Baddarna Lisa och jag badade igenom oss sommaren:)

Hösten började jag som egen företagare på Nacka hunddagis där jag jobbar idag, med Malin. Mysigt ställe att jobba på.
I september känndes kroppen fräsch igen och började nu kolla på vuxen/unghund, aussie och border collie. Kollade en del på vallreg och såg Take Time Lizz som jag blev nyfiken på. Men ville vänta lite och kolla så kroppen verkligen var bra igen så att det inte skulle bli samma historia som Storm, hade jag aldrig orkat med.
I början av oktober åkte jag med Lisa och kollade på Lizz på Mörkö hon Anneli. En veckan hämtade jag och pappa hem henne, min lilla prinsessa:) Hon är en toppen tjej tycker jag, visst han hon sina sidor och visst blir man galen på henne ibland, hihi men hennes vilja att vara tilllags och hon är så rolig att träna med, med henne kom även vallningen som jag verkligen fastnat för, så häftigt att inte behöva motivera dom till att jobba utan dom bara vill, sen lär ju Lizz mig hur man vallar, roligt med ombytta roller:)

Nu är det vinter och året är slut om 2 dagar. Jag och Lizz börjar känna varandra ganska bra nu tycker jag, mammagrisen som ligger halvt på mig nu, gullungen:)  Jobbar på i vinter och tränar och vem vet kanske kan starta henne i agility i höst, vore roligt:)
Ska anmäla oss till någon kurs under början på nästa år men vet inte vad, agility, vallning, freestyle eller mer lydnad, svårt när man vill göra allt och har en hund som tycker typ allt är lika roligt, jaa eller vallningen tycker vell hon är bäst:)

Nästa år 2011 kommer bli ett bra år tror jag, känns som alla bitar börjar ramla på plats nu och man vet hur livet kommer se ut ett bra tag framöver.

Tack Sara, det var ju två dargar kvar inte 2 år:) hihi

Mysigt
2010-12-27 / 09:59:54 / Övrigt

Igår åkte jag, Lisa, Sofie och Simon och hämtade lilla Jim, Lisas nya border collie kille, 9 veckor. Han är såå söt och härlig. Dom hade kvar några valpar och jag är jätte sugen på en korthårig tik, prickig och heter Vilda, får se, är hon kvar i sommar kanske vi blir tre. Hade velat haft valp nu men vill lära känna Lizz bättre, och i sommar har vi hängt ihop i nästan ett år. Vet inte riktigt vad våran grej är ännu och så, bara vallningen.
Apropå träning, Lizz haltar inte längre och kan nu gå långpromenader och träna, KAMP mm, så roligt att se henne glad och roligt när de går framåt i träningen. Visst har hon tappat en del men kommer snabbt på det igen.  

Så flocken med, Lisa, Isa, Slipp, Civano, Jim, Jag och Lizz är nu på Rimohundagis/pensionat och har en pensionathund, storpudel. Träna och gå promenader och Lisas pappa kommer och ska fixa lite i loklaerna, det är Lisa och Sara som ska ta över dagiset, spännande:) Kanske vi får sängar att sova i inatt:) hihi.

Nu ligger alla flockmedlemar och sover, inklusive lilla Jim, gillas:) Lisa är hos deras revisor och fixar med papper. När hon kommer tillbaka blir det ett besök i huvudstaden och hämta dator, bur, foder, kläder, ja de mesta helt enkelt!!

Nu kallar Jim, hihi, han är verkligen fullt ös medvetslös:)



Katter, kaniner och hästar
2010-12-25 / 10:48:59 / Lizz

Ute på landet där vi är nu i de mörka skogarna i dalarna finns det katter och dom är jäääääte roliga att tokstirra på, hur länge som heldst. Det är nått med Lizz och katter, inte alls samma med kaniner, hästar mm.
Igårkväll var hon med och tog in hästarna, dom har 6 st nu. Hade lite koll och så:)

Nu är det jul igen ;)
2010-12-24 / 22:02:30 / Övrigt

Tiden bara rinner iväg och det är redan jul. Jag och Lizz jobbade till onsdag och på torsdagen packade vi och åkte till Uppsala och mormor och morfar med Diva. Vårat tåg var inställt och vänta på Centralen är ju roligt bland allt stressat folk med skälliga hundar. 

På julaftons morgon åkte vi vidare till Dalarna och Avesta, där en del av släckten bor, dom har en border/labbe som Lizz pussade lite på!  Nu har lugnet lagt sig och Lizz har tuggar ben;) Hon var även med mer i stallet och kollade in kattungar och kanin bebisar som Lizz tyckte var  jääääte söta;).  Som alltid på jul blir man ju sååå sjukt mätt, men gud så gott det är;).  Lizz har skött sig jätte bra när vi varit borta, trotts att hon har tycke damp. Min duktiga tjej;)

Vi har även lite planer under ledigheten;)
Imorgon bär det av på nya äventyr, Norrtälje, ska med Lisa och hämta hennes valp Jim, en liten border collie kille;) Sen ska jag vara med Lisa och hennes Hundgäng som nu är hela 4 st;).  Nyår ska vi fira med dom oxå, ute på landet, slipper massa raketer med valp och Lizz vet jag inte hur hon reagerar:). 

Stretching och massage hemma
2010-12-15 / 00:00:31 / Övrigt

Nu på kvällen började jag stretcha och massera Lizz, med dom övningar vi fick av Jonas;) Kände skillnad redan efter tredje pepetion! Tror Lizz uppskattade när jag höll på och fixade för hon somnade, sen låg vi och mös i sängen;) Så roligt att kunna gå upp till 20 min nu och sen själv kunna hjälpa henne med de man kan, imorgon blir de mer massage och mys:)

Helgen och massage
2010-12-12 / 14:21:48 / Lizz

Helgen blev som vanligt i mitt liv inte som jag planerade men en trevlig och slapp helg endå:)
Fredag mysade bara jag och Lizz hemma, fixade lite fakturor och betalade räkningar men sen var det bara IDOL finalen och Jay vann, ville att Minnah skulle vinna, en tjej som vinner behövs;)
Igår lördag fikade jag med Lisa, mysigt att träffa henne,va för oss länge sen, hihi! Distriktmöte och julbord på eftermiddag/kvällen, och shiiit va gott det är med julmat, mums:)
Vid 22 ringde Malin och båda vile hitta på nått så vi åkte till Micke och Fred och kollade på film och drack glögg, Lizzen var hemma med pappa och mysade.

Idag var vi varit hos Hunderbart och massage, fått massa bra tips på hur jag ska massera och stretcha henne för att hon ska bli helt återställd, vi ska även börja gå lite längre, ca 20 min så hon hinner bli varm innan masage och stretchig, känns som att vi är på rätt väg nu:)
I början av januari ska vi tillbaka och se vart vi står och va vi ska göra för att hjälpa vänsterben:)



Nu ska vi mysa i sängen och kolla på repriser på tv, min älskade lilla unge:)

101210
2010-12-10 / 23:49:27 / Lizz

Lizz är fortfarande halt men slutade idag med hennes medicin och nu sysns det inte att hon halltar när hon skrittar, vet inte hur det ser ut i trav och galopp, inte vågat pröva;/

I veckan var det avslutning på tävlingslydnaden för Frida och Emma så nu har vi massa att träna på och shiit va jag lärt mig mycke, sååå tagad att träna:)

I helgen är planerna fika med Lizz, möte med ÖSHU och julbord på lördag och kanske kolla på border collie valpar på söndag, kompis som ska köpa:)
Sen är det ny arbetsvecka igen:P







Aqua är saknad, hoppas du och valparna har det bra, tomt på dagis:(

Inte så pepp att blogga
2010-12-05 / 15:20:53 / Lizz

Känner mig lite opepp och blogga när man bara blir nere av att kolla på Lizz som verkligen vill träna och busa.
Men känns som att haltandet blivit bättre, visst hon får fortfarande medicin.

I tisdags var det tävlingslydnad igen och bara jag som gick, gick igenom tandvisning och platsliggning. Är farligt taggad att träna nu och komma igång igen.

Igår var Lizz hos mamma några timmar då jag, Malin, Micke och Fred var på IKEA och handlade. Sen fick hon vara med hela kvällen och mysa i Freds lägenhet där vi lagade hemgjord pizza, gott. Lizz charmade alla, min llla prinsessa:)

Betalade in hennes Obratck täcke idag så hoppas det kommer snart.

Halsband till Lizz har jag letat efter länge, nu har hon ett från dagis!!. Hoppas på att hitta något på Stockholmsmässan:)

Gjorde om bloggen till julblogg idag oxå, blev ganska fint tycker jag:)

Nu ska vi ut en kortis sen in i värmen igen och ha en mys söndag:)

Massagen som var inplanerad idag blev avbokad tyvärr så blir nästa helg istället, tråkigt att det inte blev av för det behövs verkligen.


RSS 2.0